EMS undertøj

EMS træning skiller sig ud fra traditionelle træningsformer og -metoder på flere forskellige fronter. Et af de punkter, der adskiller EMS træning fra anden træning, omhandler påklædningen. For at kunne dyrke EMS skal du være iklædt henholdsvis en EMS dragt og EMS undertøj. Når du har begge dele på, kan du blive tilkoblet EMS maskinen, der genererer de elektriske impulser, der netop gør træningen så effektiv.

Vi vil i det følgende gøre dig klogere på, hvorfor det er nødvendigt at have noget specielt undertøj på under dragten, og hvordan du anskaffer dig dette undertøj.
EMS træning

kræver særligt EMS undertøj

Når du dyrker EMS træning hos EMS Cph, har du ikke mulighed for at træne i dit eget træningstøj. Træningen kræver nemlig noget særligt træningstøj, der er udviklet til formålet.

Du vil altid skulle træne i EMS undertøj, der sikrer, at selve dragten ikke får kontakt med huden.

Vi tilbyder salg og leje af undertøj til EMS træning

Hos EMS Cph har du mulighed for både at købe og leje EMS tøj af høj kvalitet. Vi udlåner træningstøjet til din prøvetime, og efterfølgende er det muligt at leje eller købe tøjet, alt efter hvad du foretrækker. Prisen for tøjet fremgår af vores prisliste. Ønsker du at dyrke EMS træning regelmæssigt, anbefaler vi at købe tøjet.