FAQ

Om EMS træning

HVAD ER EMS TRÆNING?

EMS står for elektrisk muskelstimulation. Det er en træningsmetode, hvor elektriske impulser sendes gennem kroppen for at stimulere muskelkontraktioner. Dette kan forbedre muskelstyrke og tone.

HVORDAN VIRKER EMS TRÆNING?

Under EMS træning placeres elektroder på kroppen, og elektriske impulser sendes gennem musklerne, hvilket efterligner naturlige nerveimpulser. Dette resulterer i sammentrækninger af musklerne, hvilket bidrager til træningen.

ER EMS TRÆNING SIKKER?

EMS træning er generelt sikker, men det er vigtigt at følge instruktionerne og anvende udstyret korrekt. Det anbefales at træne under vejledning fra en professionel for at undgå potentielle risici.

HVEM KAN DRAGE FORDEL AF EMS TRÆNING?

EMS træning kan være gavnligt for en bred vifte af mennesker, herunder dem, der ønsker at forbedre muskelstyrke, kondition eller genoptræning efter skade. Dog bør personer med visse medicinske tilstande konsultere en læge før brug.

HVOR OFTE SKAL MAN TRÆNE MED EMS?

Frekvensen af EMS-træning afhænger af individuelle mål og fysiske tilstande. Generelt anbefales det at træne 2 gange om ugen, i nogle tilfælde kan det suppleres med  genoptræning og EMS kan derfor trænes 1-3 gange om ugen.

KAN EMS ERSTATTE TRADITIONEL TRÆNING?

20 minutters EMS træning kan svare til 90 minutters HIIT træning og kan derved sagtens erstatte traditionel motionstræning. Den professionelle træner har mulighed for at presse den trænende i relation til personens eget niveau, hvorfor EMS i de fleste tilfælde sagtens kan erstatte traditionel træning.

*HIIT = Højintensiv intervaltræning

ER EMS TRÆNING VELEGNET TIL VÆGTTAB?

EMS træning kan bidrage til vægttab ved at øge muskelmasse og forbrænde kalorier. Dog bør det kombineres med en sund kost og kardiovaskulær træning for bedre resultater.

ER EMS TRÆNING EGNET TIL ALLE ALDRE?

EMS kan tilpasses til de fleste aldersgrupper, men det er vigtigt at tage individuelle helbredsmæssige hensyn i betragtning. Ældre personer eller dem med sundhedsproblemer bør konsultere en sundhedsperson før brug.

HVORNÅR BEGYNDER MAN AT SE RESULTATER FRA EMS TRÆNING?

Resultaterne kan variere, men nogle personer oplever forbedringer inden for få uger. Konsistens og kombination med en sund livsstil er afgørende for optimale resultater.

KAN GRAVIDE KVINDER DELTAGE I EMS TRÆNING?

Gravide kvinder bør undlade EMS træning, især i abdominalområdet, medmindre det er godkendt af deres læge. Det er vigtigt at konsultere en sundhedsprofessionel inden træning under graviditet.

Hos EMS Cph træner vi ikke gravide, medmindre det kan dokumenteres at det er lægens anbefaling.

HVORNÅR BEGYNDER MAN AT SE RESULTATER FRA EMS TRÆNING?

Resultaterne kan variere, men nogle personer oplever forbedringer inden for få uger. Konsistens og kombination med en sund livsstil er afgørende for optimale resultater.

Om EMS Cph

HVORNÅR KAN JEG SENEST AFBESTILLE MIN TID OG STADIG FÅ REFUNDERET MINE PENGE?

Afbestilling skal ske senest 24 timer før den bestilte træning. Sker dette ikke i tide, vil det ikke være muligt at få refunderet hverken penge eller klip

KAN MAN BOOKE ARRANGEMENTER HOS EMS CPH ?

Hvis du har lyst til at samle et hold til at prøve EMS, så skræddersyr vi gerne en oplevelse for jer. Send en mail til emilie@emscph.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

KAN MAN KØBE ET MÅNEDSABBONOMENT HOS EMS CPH?

Det kan man i hvert fald. Du kan se prisen i prislisten og købe abonnementet når du er logget ind på din profil, hvor du booker tid.

Et abonnement giver dig ret til fast at træne to gange om ugen.

HVOR MANGE KAN MAN TRÆNE PÅ EN GANG HOS EMS CPH?

Hos EMS Cph har vi to måtter man kan booke tid på. Det er derfor vigtigt at hvis du booker tid med din partner eller en ven, at du sørger for at begge måtter står ledige på det tidsinterval du vælger.

Træner du alene, kan du være heldig at dele træningen med en anden energisk og sej EMS klient – og her kan du stadig være sikker på at få det fulde ud af din træning. Maskinen indstilles nemlig individuelt til hver klient og træneren er ekspert i at sikre, at alle får det maksimale ud af hver træning

KAN JEG TRÆNE I MIT EGET TRÆNINGSTØJ?

Nej, EMS kræver noget særligt træningstøj. Du kan købe tøjet nede i træningsstudiet og det er også muligt at leje en dragt.

ER DER NOGLE SÆRLIGE HENSYN JEG SKAL TAGE OP IMOD EN TRÆNING?

Det vil være en stor fordel hvis du sørger for at være godt hydreret når du møder op. EMS er en krævende træningsform. Du bør ligeledes også forsøge at være så restitueret som muligt.

ER DER ET STED JEG KAN FYLDE MIN DRIKKEDUNK OP?

Hos EMS Cph har vi altid koldt vand i køleskabet og der er en inkluderet gratis i alle træningspas.