EMS dragt

Hos EMS Cph har vi skabt de perfekte rammer for en effektiv EMS træning for dig. Vi har indrettet studiet med en professionel og prisvindende EMS maskine, og vi klæder vores klienter godt på i nogle af markedets bedste EMS dragter. Udstyret, henholdsvis maskinen og dragten, kommer fra XBody, der er den førende leverandør af udstyr til EMS træning.

Ønsker du mere viden om, hvilken dragt du skal have på, når du træner hos EMS Cph, og hvad der gør denne dragt til noget særligt, skal du læse med herunder.
Unik, vandfri EMS træningsdragt

XBody DryWear

Som klient hos EMS Cph bliver du klædt på i en EMS dragt fra XBody – nærmere betegnet XBody DryWear. Det er en unik, vandfri træningsdragt, der bliver brugt i studier i hele verden. Denne dragt er, modsat den oprindelige dragt, tør i stedet for våd, hvilket er med til at sikre en bedre oplevelse for dig.

XBody DryWear er kompatibel med XBody Actiwave, som er den maskine, vi bruger i vores studie. Men hvilke fordele er der ved dragten fra XBody? Det belyser vi nedenfor:

Hygiejnisk EMS dragt fremstillet af kvalitetsmaterialer

XBody DryWear er en kvalitetsrig og vaskbar EMS dragt. Dragten er fremstillet af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, der sikrer et lækkert letvægtsdesign og en god komfort til brugeren. Dragten kan endvidere vaskes igen og igen, uden at det påvirker modstanden eller ledningsevnen negativt. Du kan med andre ord glæde dig til at træne i en komfortabel og funktionel EMS dragt.

Nem og hurtig træningsforberedelse

XBody DryWear er som nævnt udviklet med et vandfrit system, hvilket sikrer en hurtig og nem træningsforberedelse. Du kan hurtigt komme i dragten, blive koblet til EMS maskinen og gå i gang med din 20 minutters træning.

Muskelkontraktion fra første sekund og behagelig stimulationsfornemmelse

Når du dyrker EMS træning iklædt en XBody DryWear dragt, vil du opleve muskelkontraktion fra første sekund. Du vil endvidere opleve en behagelig stimulationsfornemmelse.

Dragten er udviklet baseret på mange års erfaring, og det kan mærkes på dragtens funktionalitet og komfort.

Mød op fem minutter inden træningens begyndelse og få EMS dragten på

Vi anbefaler altid, at du møder op i studiet senest fem minutter inden din træningstid, så du kan få dragten på og få det fulde udbytte af din træning. 

 

Dette tøj skal du bruge under dragten

EMS kræver noget særligt træningstøj, og du vil derfor ikke kunne bruge dit almindelige træningstøj. Du kan købe tøjet nede i træningsstudiet.