Om os

Om EMS Cph

EMS Cph er et energisk træningsstudie i København, der fokuserer på EMS træning, som er en både skånsom, effektiv og tidsbesparende træningsform.
Bag EMS Cph står Emilie Blom, der er 31 år gammel. Emilie har arbejdet i fitnessbranchen i over otte år, er tidligere fitnessatlet og har brugt hundredvis af timer på styrke- og cardiotræning i traditionelle træningscentre.

Efter at have fået øjnene op for træningsformen EMS og virkningen af træningen, besluttede Emilie sig for at starte sit eget studie, hvor hun kan hjælpe andre med at opnå de samme gode resultater som sig selv. Det blev startskuddet til EMS Cph.

 

Åbningstider:

Mandag til fredag 07:00 -20:00
Lørdag og søndag 08:00-20:00

EMS træning med dine behov og målsætninger i centrum

Hos EMS Cph kan vi, gennem skræddersyede træningsprogrammer og effektive træningssessioner, hjælpe dig med at nå dine mål uanset dit udgangspunkt, dine forudsætninger og dine mål.

Vi tilbyder EMS træning, der tager afsæt i dine behov og målsætninger. Hvad end du har en drøm om at tabe nogle overflødige kilo, få en stærkere krop eller opnå en pænere kropsholdning, så står vi klar med den nødvendige støtte. 

Motiverende træningsmiljø i moderne og trygge rammer

Hos EMS Cph tilbyder vi EMS træning i moderne og trygge rammer i vores studie på Dag Hammarskjölds Allé i København Ø. I studiet er der altid højt humør, koldt vand i køleskabet og en motiverende træningsatmosfære. Dette skaber de bedste forudsætninger for en sjov og effektiv træning. Du er mere end velkommen til at kigge forbi studiet og opleve atmosfæren.

Kontakt EMS Cph

Har du spørgsmål til træningsformen, vores priser eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte Emilie Blom på emilie@emscph.dk.