EMS maskine

EMS træning udføres ved brug af en særlig maskine, der via elektroder udsender mindre elektriske impulser gennem musklerne. De små elektriske impulser får musklerne til at trække sig sammen. I løbet af en 20 minutters træningssession vil der opnås mange tusinde supramaksimale muskelsammentrækninger, hvilket styrker musklerne og sætter gang i forbrændingen.

Vi vil nedenfor komme nærmere ind på, hvilken EMS maskine vi bruger, og hvorfor vi har valgt netop denne.
EMS Cph anvender XBody Actiwave

verdens første hybride EMS maskine

Hos EMS Cph ønsker vi, at alle vores klienter skal have den absolut bedste oplevelse med EMS træning, og at træningen skal give de bedst mulige resultater.

Det stiller ikke kun høje krav til rammerne og servicen, men også til udstyret. Ligesom vi ikke ønsker at gå på kompromis med serviceniveauet eller de fysiske rammer, så ønsker vi heller ikke at gå på kompromis med udstyret.

Derfor har vi investeret i XBody Actiwave, der er verdens første hybride EMS maskine. EMS maskinen anvendes, og er anerkendt, i hele verden, og det er ikke uden grund.

Fordele ved EMS maskinen

XBody Actiwave er et professionelt EMS apparat med en lang række fordele og features. Fordele, som du også kan tage del i, når du træner hos os.

Den hybride maskine til EMS træning gør det muligt at træne både med og uden kabel. Du skal blot trække i XBody træningstøj (kan lejes eller købes) og derefter i XBody dragten. Når dragten er koblet til maskinen, vil træningen kunne påbegyndes.

Læs om nogle af fordelene ved EMS maskinen herunder:

12 stimuleringspunkter sikrer effektiv træning af hele kroppen

En af fordelene ved XBody Actiwave er, at enheden bruger hele 12 stimuleringspunkter til at stimulere musklerne. Dette sikrer en god og effektiv all-round træning, hvor du får trænet både ben, baller, ryg, overarme m.v.

Kan bruges med og uden kabel

En anden fordel ved XBody Actiwave er, at maskinen kan bruges både med og uden kabel. At maskinen kan bruges både med kabel og trådløst giver maksimal fleksibilitet og frihed i træningen og giver mulighed for både personlig træning med kabel, trådløs gruppetræning og meget mere.

Gode tilpasningsmuligheder efter individuelle behov

XBody Actiwave er en yderst alsidig EMS maskine, der let kan tilpasses individuelle træningsniveauer og behov. Dette sikrer en individuel tilpasset træning. Hvad end du er utrænet, eller om du har dyrket styrketræning og cardio i flere år, kan du få glæde af EMS maskinen.

Prisvindende EMS apparat

XBody Actiwave er ikke blot et hvilket som helst EMS apparat. Apparatet udmærker sig bl.a. med sin 15” store touchskærm, indbyggede træningsprogrammer, gode tilpasningsmuligheder og meget mere. Det har høstet stor anerkendelse verden over og har gjort XBody Actiwave til en prisvindende enhed.

XBody har udviklet professionelt EMS udstyr siden 2010

XBody er specialister i professionelt EMS udstyr og har været det siden 2010. I dag anvendes deres udstyr i over 5.000 studier fordelt på 86 lande verden over. Et af de studier, hvor maskinerne bliver anvendt, er hos EMS Cph, hvor vi er stolte af at kunne tilbyde det bedste udstyr inden for EMS-universet.

 

 

Hvor ofte må man bruge et EMS apparat?

Der findes ikke en fast regel for, hvor ofte du kan bruge et EMS apparat, men vi anbefaler 1-3 træninger om ugen. Det er vigtigt at restituere mellem sine træninger, og det gælder også, når det kommer til EMS træning.